Ψιλοκόβουμε τα υλικά, αναμιγνυουμε μαζί και έπειτα προσθέτουμε πολύ λίγο λάδι και balsamico και το χυμό μισού λεμονιού, αλάτι και λίγο πιπέρι φρεσκοτριμμένο. Το αφήνουμε περίπου 10 λεπτά για να αποροφήσει το λαδι/ξίδι + λεμόνι.
Mοιράζουμε το μείγμα πάνω στα παξιμάδια και σερβίρουμε με λευκό κρασί.
Δεν θα ήταν άσχημο να υπήρχε λίγη τριμμένη φέτα ή φλούδες παρμεζάνα μέσα επίσης
Για πολύχρομία χρησιμοποιήστε μισή κίτρινη πιπεριά και μισή κόκκινη, είναι και πιο γλυκά
Ελαφρύ και πανέυκολο