τριμμένη παρμεζάνα 400 gr χωριάτικα λουκάνικα 500 gr spaghetti 2 ψιλοκομμένα πράσα 1 ψιλοκομμένη πιπεριά Φλωρίνης 2 κουταλιές της σούπας λάδι 3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός 1 κουταλιά της σούπας μαργαρίνη 1/2 κουταλάκι κόκκινο ταμπάσκο 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού λευκό κρασί 400 gr ψιλοκομμένα ντοματάκια
|
Κόβετε τα λουκάνικα σε κομμάτια. Τα σωτάρετε στο λάδι και τη μαργαρίνη για 4 λεπτά. Συνεχίζετε το σωτάρισμα για λίγα λεπτά ακόμη προσθέτοντας τα πράσα και όταν μαλακώσουν σβήνετε με το κρασί. Προσθέτετε τα ντοματάκια και 2 φλιτζάνια του τσαγιού ζεστό νερό και βράζετε το μίγμα για 30 λεπτά ανακατεύοντας συχνά. Το βγάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε το μαϊντανο, το ταμπάσκο και την πιπεριά. Στο μεταξύ βράζετε και τα spaghetti σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζετε. Τα ανακατεύετε με τη σάλτσα και πασπαλίζετε με την παρμεζάνα.
|
2011-01-20 12:18:21
Ουάου...hot & sexy !!!!!!!!!