Ανακατευω το αλευρι με το αλατι.
Ριχνω οσο νερακι παρει μεχρι να γινει ζυμαρι(μαλακο)
Ανοιγω λεπτα στρογγυλα φυλαρακια 20 εκατοστα περιπου.
Με ενα πινελακι βαζω λαδι στο τηγανι.
Μολις καψει χαμηλωνω τη φωτια και τις τηγανιζω μια-μια
γυριζοντας κατα διαστηματα.
Συνοδευει αριστα ολα μας τα φαγητα!!!
2009-10-01 12:37:01
Γεια χαρα theremina! Μπορεις να ριχνεις σταδιακα το νερακι μεχρι να γινει μια μαλακη ζυμη. Ακριβως αναλογιες θα σου στειλω σε πμ οταν τις φτιαξω. Μαλλον τη Κυριακη που θα εχω χρονο.!
2009-10-01 12:27:11
Στο προφίλ μου έχω βάλει συνταγές από Ινδία & Πακιστάν, δεν έχω δοκιμάσει τις πίτες ακόμη. Φτίαχνω ήδη τις μεξικάνικες πίτες tortillas (η συνταγή με αλεύρι την έχω βάλει εδώ) οπότε να δοκιμάσω και αυτές! Αλλά για το "οσο νερακι παρει" θα με βοηθούσε μία εκτίμηση, περίπου πόσες κούπες (μεζούρα cup) ή milliliters? Ευχαριστώ.