Βράζουμε το σπανάκι μέχρι να μαλακώσει για περίππου 10 λεπτά σε νερό που βράζει. Παράλληλα βάζουμε της μπουκίτσες κοτόπουλου σε ένα τηγάνι και το μαγειρέυουμε με λίγο βούτυρο για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να χρυσαφίσει.Παίρνουμε ένα μεγάλο μπολ και ρίχνουμε μέσα το βραζμένο σπανάκι, το κοτόπουλο (προσπαθούμε να το "τρύψουμε" κάπως),την φέτα, το μαϊντανό, τον άνιθο, αλατάκι και πιπέρι απο μία "πρέζα" και ανακατεύουμε καλά. Παίρνουμε μια tortilla (τορτίγια) και βάζουμε μια γεμάτη κουταλιά της σούπας απο το μείγμα μας και από πάνω βάζουμε τριμένο edam, και κλείνουμε με ακόμα μια tortilla. Συνεχίζουμε μέχρι να μας τελειώσει το μίγμα. Τις Βάζουμε στο φούρνο για 5 περίπου λεπτά μέχρι να αρχίσει η tortilla να πέρνει λίγο χρώμα.
Συνοδεύεται με Guacamol (Γουακαμόλε), Sour Cream, Pico Di Gallo
Σαφώς μπορούμε να παραλείψουμε το κοτόπουλο για τους Vegeterian
2010-10-11 14:14:55
"Η νοστιμιά στο πιάτο μας", θα χαρακτήριζα αυτή τη συνταγή playmoboy!