Παίρνετε ένα ταψί και το αλείφετε με το βούτυρο καλά καλά και στα πλαινά.
Πασπαλίζετε από πάνω με την ζάχαρη άχνη με ένα σουρωτήρι να πάει παντού.
Σε μια κατσαρόλα ετοιμάζετε την κρέμα.
Βάζετε το γάλα,το νισεστέ,το ρυζάλευρο και την ζάχαρη και ανακατεύετε συνεχώς σε χαμηλή φωτιά όταν αρχίζει να πήζει ρίχνετε τις βανίλιες.
Αδείαζετε την κρέμα μέσα στο ταψί, την απλώνετε καλά να πάει παντού και την βάζετε πάνω στο μάτι της κουζίνας μέχρι να αρχίζει να βγάζει φουσκάλες και γυρνώντας το ταψί συνέχεια.
Όταν πάρει σκούρο χρώμα απο την κάτω πλευρά είναι έτοιμο.
Το βγάζετε από την φωτιά και το βάζετε ( όπως είναι με το ταψί) μέσα σε ένα μεγαλύτερο ταψί στο οποίο έχετε βάλει μέσα κρύο νερό και το αφήνετε να κρυώσει.
Την κόβετε σε λωρίδες και με την βοήθεια μιας σπάτουλας ξύνετε και τον πάτο του τάψιου για να πάρετε και το ΄καμένο΄μέρος μαζί και το βγάζετε.
Σερβίρετε κρύο.
2012-11-29 23:19:02
Ευχαριστώ κορίτσια! Ευχομαι καλή επιτυχία! Να μου πείτε τις εντυπώσεις σας!
2012-11-27 01:23:40
Μπραβο για την πολυ ωραια συνταγη,θα το φτιαξω σιγουρα!
2012-11-18 13:25:54
Αν είχα ριζάλευρο θα το έφτιαχνα σήμερα, δεν ήξερα ότι είναι τόσο απλό! Μου αρέσει πολύ το καζάν ντιπί, από τα αγαπημένα μου γλυκά! Ευχαριστούμε linmak!