Φτιαχνουμε την μαριναδα μας απο την προηγουμενη μερα ανακατευοντας τα υλικα της και την φυλαμε στο ψυγειο για 24 ωρες. Την βγαζουμε 1 ωρα πριν το ψησιμο. Προθερμενουμε το φουρνο στους 200 βαθμους. Καθαριζουμε τα κρεμιδακια και τα βραζουμε για 10 λεπτα. Τοποθετουμε στη γαστρα πρωτα το κουνελι και μετα ολα τα υλικα του ψησιματος και της μαριναδας.Διαλυουμε τον μπελτε ντοματας με το κρασι και την ζαχαρη και περιχυουμε το φαγητο μας. Ψηνουμε στους 200 βαθμους για 1 ωρα με κλειστο το καπακι της γαστρας και 10 λεπτα με ανοικτο για να παρει χρωμα το φαγητο μας.
Καλη σας ορεξη!
Σχόλια
Παραλλαγή συνταγής
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.