Τρίβουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα προσθέτουμε στο λιωμένο βούτυρο. Τα στρώνουμε σε μία ανοιγόμενη βάση διαμ. 22 εκ. Χτυπάμε ένα φάκελο garni με
200 γρ. γάλα. Διαλύουμε ένα φάκελο φρουί ζελέ γεύση λεμόνι σε ένα ποτήρι νερό και το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει.Στο μίγμα του garni βάζουμε το filadelfia και στο τέλος ενσωματώνουμε και το φρουί ζελέ (αφού κρυώσει) και το στρώνουμε πάνω από τα μπισκότα. Μένει στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα και πρίν το σερβίρουμε διαλύουμε μισό βάζο μαρμελάδα σε λίγο νερό και το αλείφουμε .
Καλή επιττυχία