- 1 πακέτο φαρινάπ (500γρ.)
- 1 πακέτο βούτυρο (250γρ.)
- 1 ποτήρι γάλα
- 1 βανίλια
- ξύσμα ενός πορτοκαλιού
- 2 κούπες ζάχαρη
- 2 αυγά
- 1 σφηνάκι κονιάκ
- 1 φακελάκι τρούφα (100γρ.)
|
- Χτυπάμε το βούτυρο στο μίξερ 2-3 λεπτά, ρίχνουμε τη ζάχαρη, ένα-ένα τα αυγά, τη βανίλια, το ξύσμα, το γάλα και τα υπόλοιπα υλικά και τέλος το αλεύρι.
- Ρίχνουμε το μίγμα σε φόρμα βουτυρωμένη και αλευρωμένη.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.
|