Χτυπαμε στο μιξερ ζαχαρη αχνη-μαργαρινη μεχρι να αφρατεψουν κ να ασπρισουν. Προσθετουμε εναν εναν τους κροκους κ τελος ριχνουμε το μελι .Ανακατευουμε ολα μαζι τα υλικα της δευτερης ομαδας..Χτυπαμε τα ασπραδια σε μαρεγκα,κ επειτα ενσωματωνουμε ολα τα παραπανω υλικα μαζι με την μαρεγκα με μαριζ με απαλες κινησεις. Βουτυρωνουμε και αλευρωνουμε ενα στρογγυλο ταψι 26εκ. ριχνουμε το μειγμα κ ψηνουμε στους 170 για 40'. Οταν ψηθει αφηνουμε να κρυωσει,το ξεφορμαρουμε κ πασπαλιζουμε με ζαχαρη αχνη.
2012-12-29 18:28:51
Ε χρειαζεται κατι σπεσιαλ μερες που ειναι...Καλη χρονια κ σε σενα κ οτι επιθυμεις!!
2012-12-29 17:52:45
Μμμμμ! Πολύ σπέσιαλ συνταγή!Καλή χρονιά!