Βράζουμε τις πατάτες, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε μια μεγάλη σαλατιέρα. Κόβουμε το πράσσο σε ροδέλες, το κρεμμίδι όπως το κόβουμε στην ντοματοσαλάτα και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο (την ποσότητα που θα βάζαμε στην σαλάτα). Ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν, ρίχνουμε τον άνηθο, τον αρακά στραγγισμένο, τον χυμό του λεμονιού, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε για πέντε λεπτά να δέσουν. Τα ρίχνουμε πάνω από τις πατάτες και ανακατεύουμε καλά. Τα αφήνουμε για 10 λεπτά να αρωματιστούν καλά οι πατάτες και μεταφέρουμε την σαλατιέρα στο τραπέζι. Καλή όρεξη
2010-10-17 12:00:07
Πολύ ενδιαφέρουσα - θα δοκιμαστεί!
2009-11-23 09:16:51
Οι εμπνεύσεις της στιγμής πολλές φορές δίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα mima.