Βραζουμε τα κρεμμυδακια σε χαμηλη θερμοκρασια με 1 ποτηρι νερο.Αφου βρασει προσθετουμε λαδι ριχνουμε το κοτοπουλο και το τσιγαριζουμε.Αφου τσιγαριστει κ απο τις δυο μεριες το σβηνουμε με το κρασι.Προσθετουμε νερο οσο ωστε να σκεπασει το κοτοπουλο.Προσθετουμε αλατι πιπερι κ τα υπολοιπα μπαχαρικα κ τα αφηνουμε μεχρι να βρασουν.Οταν ειναι ετοιμο το κοτοπουλο κραταμε το ζωμο μαζι με τα κρεμμυδια.Ξεψαχνιζουμε το κοτοπουλο (οχι πολυ για να μη λιωσει στο ψησιμο) αφηνοντας τα κοκαλα εκτος.Σε μια λεκανιτσα προσθετουμε τις ψιλοκομμενες πιπεριες τον ανιθο τα τυρια το γαλα το κοτοπουλο κ 1 1/2 κουπα τσαγιου απο το ζωμο κ τα ανακατευουμε. Στρωνουμε σε ενα ταψι λαδωνοντας τα ενδιαμεσα τα 5 φυλλα.Ριχνουμε την γεμιση κ βαζουμε με τον ιδιο τροπο κ τα υπολοιπα 5 φυλλα απο πανω.Κοβουμε την πιτα σε κομματια κ την ραντιζουμε με νερο. Περιπου μια ωρα στους 190 βαθμους
Σχόλια
Παραλλαγή συνταγής
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.