Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Μπεκρη μεζε


11
0


Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 720 '
Χρόνος ψησίματος: 240 '
User Photo Antzela Antzela
Για να τους κανετε να γλυφουν τα δαχτυλα τους!
Ετικέτες: Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Μοσχάρι
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (11 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

1 κιλο μοσχαρι κομμενο σε μικρα κομματια
3 μπαχαρια
2 κρεμμυδακια ψιλοκομμενα
1 1/2 φλυτζανι λαδι
1 φυλλο δαφνης
1 κουταλακι μουσταρδα
1 ξυλαρακι κανελα
2 σκελιδες σκορδο ψιλοκομμενο
1 1/2 ποτηρι κοκκινο κρασι
5 ντοματες φρεσκιες τριμμενες
1 κουταλια της σουπας πελτε
αλατι
πιπερι
Σε ενα μπωλ βαζετε το κρεας,το κρασι τη μουσταρδα,το μισο λαδι και ολα τα μπαχαρικα,τα σκεπαζετε με διαφανη μεμβρανη και τα αφηνετε στο ψυγειο μια νυχτα
Την αλλη μερα  βαζετε το υπολοιπο λαδι σε μια κατσαρολα και οταν καψει τσιγαριζετε το κρεμμυδι το σκορδο ελαφρα.
Ριχνετε το κρεας με το ζουμι του .
Τελος προσθετετε την ντοματα και 2 ποτηρια νερο.
Σκεπαζετε την κατσαρολα την αφηνετε σε χαμηλη φωτια για 3,4 ωρες μεχρι να μεινει το φαγητο με τη σαλτσα του!

Σχόλια

User Photo Antzela Antzela
2009-10-05 22:08:59
Οχι δε το σωταρουμε το κρεας μας! Μην ανυσηχεις γινετε νοστιμοτατο!
User Photo Mei-ko Mei-ko
2009-10-03 18:37:44
Δηλαδή το κρέας δεν το σωτάρουμε καθόλου?

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.