Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Κοτόπιτα


3
0


Μερίδες: 15
Χρόνος ετοιμασίας: 30 '
Χρόνος ψησίματος: 20 '
User Photo mariou_mpo mariou_mpo
Μια γλυκια ζουμερη κοτοπιτα!!
Ετικέτες: Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Πίτες / Με φύλλο
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (3 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

1/2 κοκκινη πιπερια
1/2 κιτρινη πιπερια
1/2 πρσινη πιπερια
1/2 πορτοκαλι πιπερια
1 φυλλο σφολιατας
1 κρεμα γαλακτος 200 γρ
15 φετες γαλοπουλα
10 φετες μπεικον
250 γρ τυρι τριμμενο
1 στηθος κοτοπουλο

Για να ξεκινησουμε πρωτα βαζουμε το κοτοπουλο να βραζει μεχρι να ειναι ετοιμο και οσο βραζει, ξεπαγωνουμε και το φυλλο αν ειναι κατεψυγμενο. στην συνεχεια καβουμε τις πιπεριες σε ενα μπολ σε τετραγωνα κομματακια.
Ετσι ακριβως κοβουμε και την γαλοπουλα και το μπεικον σε 2 διαφορετικα μπολ σε τετραγωνα παλι κομματακια.
Μολις ειναι ετοιμο το κοτοπουλο το βγαζουμε και το κοβουμε και αυτο σε μικρα κομματια..
Βάζουμε σε μια μεγαλη κατσορολα λιγο λαδι και τσιγαριζουμε λιγο το μπεικον μετα ριχνουμε το κοτοπουλο για να παρει γευση και επειτα την γαλοπουλα το πολυ για 2-3 λεπτα. Μετα ριχνουμε τις πιπεριες παλι για πολυ λιγο για να μην μαραθουν και τα βγαζουμε ολα μαζι σε ενα μεγαλο μπολ.
Αυτη την φορα και ριχνουμε μεσα την κρεμα γαλακτος, τα ανακατευουμε ολα μαζι τα υλικα και στο τελος το τυρι για να μην λιωσει πολυ.
Λαδωνουμε το ταψι και απλώνουμε το ενα φυλλο κάτω και μετα βαζουμε ολη την γεμιση μεσα και την απλωνουμε για να ειναι ομοιομορφα μετα κλεινουμε με το αλλο φυλλο. Παταμε καλα τις ακρες για να μην φυγει η γεμισει και χαραζουμε ελαφρα να μην κοπει το φυλλο. Το βαζουμε στον φουρνο για 20 λεπτα μεχρι να παρει χρωμα γιατι ολα τα αλλα ειναι μαγειρευμενα και ετοιμη!

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.