Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Μπεκρή μεζέ


10
0


Μερίδες: 12
Χρόνος ετοιμασίας: 50 '
Χρόνος ψησίματος: 40 '
User Photo vana vana
Μου αρέσουν πολύ οι μεζέδες και τους κάνω πολύ συχνά.
Ετικέτες:κρέας μπεκρή μεζέ Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Μοσχάρι
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (10 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

1  1/2  μπούτι μοσχαρίσιο
2 κιλά κρασί μπρούσκο μαύρο
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
500 γρ. τομάτες τριμμένες
2 σκελίδες σκόρδο
λάδι, 1 και μισή κ. σ. αλεύρι
αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο, κανέλα, ρίγανη, δάφνη, μπαχάρι, θυμάρι, μαΐντανό, καρότο τριμμένο
1. Αλευρώνουμε το κρέας και το τσιγαρίζουμε στο λάδι με τα κρεμμύδια.

2. Όταν πάρουν χρώμα ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλάτι και τον πελτέ.

3. Βράζουμε το κρέας περίπου 2 1/2 ώρες.

4. Μισή ώρα πριν το βγάλουμε προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.