Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Κολοκυθοκεφτέδες


7
0


Μερίδες: 8
Χρόνος ετοιμασίας: 60 '
Χρόνος ψησίματος: 20 '
User Photo vana vana
Ακολουθώ τη βασική συνταγή της Σκούρα με κάποιες μικρές παραλλαγές .
Ετικέτες:αλμυρό, κολοκυθοκεφτέδες Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Ορεκτικά / Άλλο
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (7 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

1 κιλό κολοκυθάκια
1 φλ. φέτα ή κεφαλοτύρι
2 αυγά
μαΐντανό, αλάτι, πιπέρι
1 φακελάκι πουρέ ή 1 φλ. φρυγανιά τριμμένη για να πηξει
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

αλεύρι
λάδι για τηγάνισμα
1. Βράζετε τα κολοκυθάκια και τα αφήνετε σε τρυπητό να στραγγίξουν για μια ώρα. Αν θέλετε τα αφήνετε και όλο το βράδυ.

2. Ανακατεύετε όλα τα υλικά και ζυμώνετε κεφτέδες. Αλευρώνετε και τηγανίζετε σε καυτό λάδι.

Σχόλια

User Photo vana vana
2012-08-12 22:55:27
Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή Μίνα. Θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά.
User Photo Μίνα Μίνα
2012-08-10 22:01:43
Βάνα μου οι βιταμίνες που έχουν τα κολοκυθάκια είναι υδατοδιαλυτές που σημαίνει ότι με το βράσιμο το μεγαλύτερο μέρος τους καταστρέφετε. Κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να τα τρίψεις στον στρίφτη ή στο μιξεράκι και να τα αλατώσεις για να μαραθούνε λιγάκι. Οταν τα τηγανήσεις πίστεψέ με δε θα καταλάβεις τη διαφορά... :)

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.