Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Μανιτάρια γεμιστά


4
0


Μερίδες: 4-6
Χρόνος ετοιμασίας: 30 '
Χρόνος ψησίματος: 40 '
User Photo ΜΑΡΙΑΗΛΙΑΣ ΜΑΡΙΑΗ ΛΙΑΣ
Μανιταρια γεμιστα με γκουντα, κασερι η οποιαδηποτε αλλη γραβιερα, η ακομα και με φιλαδελφεια η ανθοτυρο, και κρεμα γαλακτος στο φουρνο, εξαιρετικο και πανευκολο ορεκτικο, αλλα και κυριως πιατο.
Ετικέτες:Αλμυρο Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Ορεκτικά / Λαχανικά
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (4 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

Ενα πακετο μανιταρια
600-700 γραμ. τριμμενη γραβιερα η οποιοδηποτε τυρι μας αρεσει
πιπερι
4 αυγα
Λιγη κρεμα γαλακτος οσο γινεται πιο παχυρευστη
Βουτυρο η Βιταμ
Λιγο λαδακι για το ταψι
Καθαριζουμε τα μανιταρια και κοβουμε τα κοτσανια τους. Λαδωνουμε ελαφρα το ταψι και τα τοποθετουμε μεσα. Τριβουμε το τυρι, ριχνουμε μπολικο πιπερι, κτυπαμε τα αυγα, προσθετουμε την κρεμα γαλακτος, και κατοπιν ενωνουμε ολα τα υλικα, δηλ. τα τυρια με την κρεμα γαλακτος και τα αυγα, με προσοχη ωστε να ειναι καλα δεμενα μεταξυ τους. Με ενα κουταλι γεμιζουμε με το υλικο μας απο τα τυρια και κρεμα γαλακτος τα μανιταρια, μπορουμε να προσθεσουμε και πατατες κομμενες στην μεση πλυμενες και καθαρισμενες, καθως και πιπεριες, αφου τις εχουμε καθαρισει και πλυνει, ειδικα οι πιπεριες φλωρινης ειναι εξαιρετη επιλογη, και με το κουταλι να τοποθετησουμε μεσα στις πιπεριες και πανω στις πατατες το υλικο μας, κατοπιν τοποθετουμε πανω σε καθε κομματι μανιταριου πατατας η πιπεριας , ενα κομματακι βουτυρο Αγνο, η Βιταμ, εγω χρησιμοποιω Βιταμ, και στον φουρνο για 30 με 45 λεπτα στους 180 βαθμους.
Ειναι απλως εξαιρετικο, καλη σας ορεξη.

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.