1κ. στήθος μοσχαρίσιο σε κύβους 3 σκ. σκόρδο τριμμένο δενδρολίβανο 2 καρότα σε ροδέλλες 2 κρεμμύδια σε φέτες 2 μανιτάρια πορτμπέλο σε κομμάτια αλάτι, πιπέρι 1 κουτί μπυρα 1 κοφτή κουταλιά αλεύρι ζωμό κρέατος 1 φύλλο σφολιάτας τυρί τσένταρ 200 γρ.
|
1. Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο, το καρότο, τα μανιτάρια, αλάτι, πιπέρι, δενδρολίβανο, καρότα, πιπεριές.
2. Αλευρώνουμε το κρέας και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
3. Σβήνουμε με τη μπύρα και αφήνουμε να βράσει το κρέας . Κρατάμε 1 ποτήρι ζωμό.
2. Στρώνουμε ένα φύλλο σφολιάτας σε ένα ταψάκι και ρίχνουμε μέσα όλα τα υλικά. Από πάνω τρίβω τυρί.
3. Ψήνω στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.
|