1 πακετο φυλλο κρουστας 1 κεσεδακι γιαουρτι στραγγιστο 2% 1 ζαχαρούχο γαλα 3 αυγα ξυσμα απο λεμονι-πορτοκαλι ή 2 βανιλιες αχνη ζάχαρη και κανελα
1.λαδωνετε το ταψι(εγω το εκανα στη λαμαρινα του φουρνου 2.ζαρωνετε τα φυλλλα ή τα κοβετε σε μικρα κομματακια 3.ανακατευετε ολα τα υλικα μαζι 4.ριχνετε το μειγμα των υλικων πανω απο τα φυλλα 5.ψηνετε περιπου στους 180-200 βαθμους για κανενα μισαωρο Την βγαζετε απο το φουρνο και αφου κρυωσει πασπαλιζετε με αχνη και κανελιτσα!!!!!
Υ.Γ.ειναι οντως τεμπελικη πιτα για μας τις μικρομανες που δεν εχουμε και πολυ ελευθερο χρόνο!!!!!
2011-01-22 23:02:13
antigonoula μου 5 σκουφακια κι απο μενα πολυ μου αρεσε η συνταγη σου αλλα και ως μωρομανα με ακουμπησες στο αδυνατο σημειο μου
2011-01-21 16:49:41
antigonoula έχω δηλώσει απο την αρχή fan των γρήγορων και εύκολων συνταγών...5 σκουφάκια και απο μένα!!!