Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Παστουρμαδόπιτα


9
0


Μερίδες: 6
Χρόνος ετοιμασίας: 15 '
Χρόνος ψησίματος: 25 '
User Photo ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛ ΗΣ
Για τους λάτρεις του Παστουρμά , ένας μεζές  που θα σας στείλει !!!!!!!!!!!!!!
Ετικέτες: Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Πίτες / Με φύλλο
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (9 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

  • 10 φέτες παστουρμά
  • 5 φέτες  κρητική κεφαλογραβιέρα
  • 2 ντομάτες
  • 1 κουταλιά του γλυκού ρύζι
  • 1 κουταλιά γούστερ σος
  • 10 φυλλα χωριάτικα
  • Ελαιόλαδο 3-5 κουταλιές
  • Αφαιρούμε το τσιμένι απο τον παστουρμά και τον εμποτίζουμε με γούστερ σος.
  • Αποφλοιώνουμε  και ψιλοκόβουμε τις ντομάτες.
  • Λαδώνουμε το ταψί και τοποθετούμε έξι φύλλα τα οποία τα λαδώνουμε ενδιάμεσα.Προσοχή στις γωνίες να εφαρμόσει σωστά.
  • Στρωνουμε τό ρύζι , τον παστουρμά , τις ντομάτες και την κεφαλογραβιέρα.
  • Τοποθετούμε τά υπόλοιπα 4 φύλλα αφού τα λαδώσουμε ενδιάμεσα.
  • Κόβουμε την πίτα μας χωρίς όμως να φτάσει στον πάτο το μαχαίρι ,Είναι σημαντικό στις πίτες να μήν κόβουμε τά φύλλα του πάτου.
  • Ψήνουμε και καλή όρεξη ,εάν δε μένετε σε πολυκατοικία ...... καλώς τα δεχτήκατε!
  • Εάν γνωρίζετε να ανοίγετε φύλλο η νοστιμιά είναι διπλή!

Σχόλια

User Photo ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛ ΗΣ
2011-01-21 18:23:58
thank you sololatoula
User Photo Sokolatoula Sokolatoula
2011-01-21 11:56:26
Εξαιρετική και ιδιαίτερη η συνταγή σου Βαγγέλη! Πέντε σκουφάκια δικά σου!
User Photo ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛ ΗΣ
2011-01-21 11:16:44
Το ρύζι μπένει πάντα ωμό για να μαζέψει τα υγρά απο την ντομάτα και το τυρί , καλή επιτυχία efte
User Photo efte efte
2011-01-20 23:37:29
πολύ ωραία η συνταγή σου, θα ήθελα να σε ρωτήσω το ρυζάκι ωμό το βάζεις ή το βράζεις?

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.