1. Χτυπάμε τα αυγά με την μαργαρίνη το αλάτι και τις βανίλιες.
2. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικα μέχρι να αναμειχθούν καλά.
3. Προθερμένουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς
4. Πέρνουμε ένα κουταλι (αναλογα με το αν τα θελετε μικρά ή μεγάλα παίρνετε μικρό ή μεγάλο)
5. Βάζετε λαδόκολα σε ενα ταψί και με το κουτάλι βάζετε ζύμη! ΠΡΟΣΟΧΗ αφήνετε αρκετό χώρο ανάμεσα στην ζύμη γιατι απλώνει και φουσκώνει αρκετα!!!
6. Ψήνουμε στους 180 για 20 περιπου λεπτα! (ή αναλογα τον φούρνο σας,δεν πρέπει να κοκκινίσουν πολυ)
Αν θελετε μπορειτε να τα ενώσετε με οποιαδιποτε μαρμελαδα η μερεντα η να τα μεταμορφοσετε σε προσοπακια με καποια κρεμα.
Στην Φωτογραφια τα εχω γεμισει με μερέντα
2010-11-06 11:38:20
Enoeite oti geusi theleis bazeis !!!!!!! einai super pragmatika
2010-11-06 11:27:50
Φαίνονται αφράτα και μαλακά!!! Θα τα δοκιμάσω οπωσδήποτε!! Υποθέτω ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλες γεύσεις απο την κρέμα ή έστω και την απλή γεύση βανίλιας έτσι;