Κόψτε το στήθος σε φέτες.
Ζεστάνετε 3 κουταλιές λάδι στο τηγάνι και βάλτε τις φέτες μέχρι να ροδίσουν.
Προσθέστε το κρασί.
Βάλτε αλάτι και πιπέρι και ψήστε το για 15 λεπτά σκεπασμένο.
Στραγγίστε και ξεπλύνετε το καλαμπόκι.
Κόψτε την πιπεριά σε κυβους.
Κόψτε και το κρεμμύδι σε χοντρές ροδέλες.
Ζεσταίνετε 3 κουταλιές λάδι σε ένα άλλο μεγάλο τηγάνι και σωτάρετε το κρεμμυδι, την πιπερια και το καλαμπόκι για 5 λεπτά και μετά τα βάζετε σε ένα μπολ.
Κόψτε τα φασολάκια κατά μήκος στη μέση και μετά σε κομματάκια.
Ζεσταίνετε 3 κουταλιές λάδι σε καθαρό τηγάνι και βάζετε το σκόρδο μέχρι να σωταριστεί λίγο και το βγάζετε.
Στο λάδι αυτό βάζετε τα φασολάκια με 5 κουταλιές ζεστό νερό, πιπέρι και αλάτι και τα αφήνετε να βράσουν για 10 λεπτά.
Ανακατέψτε σε ένα μπολάκι το μαϊντανό με το χυμό του λεμονιού και τη μουστάρδα.
Στο μπολ με το καλαμπόκι, την πιπεριά και το κρεμμύδι προσθέστε τα φασολάκια , τη σάλτσα της μουστάρδας και ανακατέψτε τα καλά.
Για το σερβίρισμα τοποθετήστε 1 φύλλο μαρούλι σε κάθε ατομική σαλατιερίτσα και βάλτε ισόποσα το στήθος και τα λαχανικά.
καλή όρεξη!
2011-11-20 13:44:38
σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!
2010-10-18 20:07:02
Τι τέλεια κοτοσαλάτα είναιαυτή!! Συγχαρητήρια!!