Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Λικέρ φράουλα


14
0


Μερίδες: Πολλές
Χρόνος ετοιμασίας: 0 '
Χρόνος ψησίματος: 0 '
User Photo vana vana
Της εποχής και αυτό.
Ετικέτες:λικέρ Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Ποτά - Ροφήματα / Άλλο
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (14 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

1 κιλό φράουλες
700 γρ. ζάχαρη
βότκα
1. Βάζουμε σε ένα μεγάλο βάζο τις φράουλες πλυμένες και καθαρισμένες.
2. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και κλείνοντας το βάζο το κουνάμε ελαφρά για να ανακατευτούνε.
3. Γεμίζουμε με βότκα μέχρι ένα δάχτυλο πάνω από τα στερεά.
4. Αφήνουμε 2-3 βδομάδες στον ήλιο μέσα στο σπίτι.
5. Μετά στραγγίζουμε καλά αδειάζουμε σε καράφα και στην υγειά μας.

Σχόλια

User Photo ΙΩΑΝΝΑ ΙΩΑΝΝΑ
2010-05-11 23:58:04
ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΠΟΤΟ ΣΟΥ VANA ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΛΙΚΕΡ ΜΕ ΒΥΣΣΙΝΑ?? ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
User Photo konstadia konstadia
2010-05-09 21:19:49
το δοκιμασα ειναι φοβερο αλλα εγω το εκανα με ελαχιστη ζαχαρη επειδη ειμαι διαβητικη και ειναι αρκετα δυνατο
User Photo vana vana
2010-05-09 21:10:00
Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Είναι πάντα ευπρόσδεκτες.
User Photo IRENE IRENE
2010-05-09 18:10:02
VANA μου, το είχα φτιάξει στη γιορτή μου και δεν έμεινε ούτε σταγόνα!!! Πίνεται παγωμένο και συντηρείτε καλύτερα στο ψυγείο. Εγώ βέβαια το έφτιαξα με τσίπουρο και τώρα το ετοιμάζω ήδη με ρακί.Το αποτέλεσμα εξίσου καλό. Στο φως το άφησα μόνο 2 24ωρα. ΤΕΛΕΙΟ ΜΠΡΑΒΟ που το ανέβασες!

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.