Λιώνουμε το βούτυρο και το ανακατεύουμε με το ξύσμα και το χυμό απο το λεμόνι. Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε ελαφρά τα αβγά και τους κρόκους με τη ζάχαρη και έπειτα προσθέτουμε το αλεύρι , το μπέικιν και το κακάο. Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς και το βούτυρο με το λεμόνι και ανακατεύουμε. Χωρίζουμε το ζυμάρι σε 3 μπαστουνάκια μακρόστενα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για 50 λεπτά (μέχρι να πάρουν χρώμα). Μόλις ψηθούν τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα κόβουμε σε φετούλες, τα βάζουμε πάλι στο φούρνο και τα ψήνουμε για λίγα λεπτά ακόμα και απο τις δύο πλευρές μέχρι να γίνουν τραγανά.