Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Κολοκυθοκεφτέδες


5
0


Μερίδες: αρκετές...
Χρόνος ετοιμασίας: 15 '
Χρόνος ψησίματος: 15 '
User Photo ΝΤΙΜΗ ΝΤΙΜΗ

Άλλη μια εύκολη συνταγή. Κάντε το καθημερινό φαγητό εντυπωσιακότερο σερβίροντας τους ως ορεκτικό.

Ετικέτες:αλμυρό Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Ορεκτικά / Λαχανικά
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (5 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

½ κιλό κολοκυθάκια μέτριου μεγέθους
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 λιωμένη σκελίδα σκόρδου
1 αυγό
50γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
50γρ. κορν φλάουερ
50γρ. τριμμένη κεφαλογραβιέρα
2 κουταλιές ελαιόλαδο
3 κουταλιές άνηθο ψιλοκομμένο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ελαιόλαδο για τηγάνισμα
1.Πλένετε, καθαρίζετε τα κολοκυθάκια και τα τρίβετε στο χοντρό μέρος του τρίφτη.

2.Στη συνέχεια τα πιέζετε για να αποβάλλουν το νερό τους.

3. Σε ένα μπολ βάζετε όλα τα υλικά και ανακατεύετε καλά.

4.Σε καυτό λάδι βάζετε μία- μία κουταλιά από το μείγμα σας και τηγανίζετε και από τις δύο πλευρές.

5. Μην ξεχνάτε ποτέ να τοποθετείτε τα τηγανισμένα σας σε χαρτί κουζίνας, ώστε να απομακρυνθεί η περίσσεια του λαδιού.

Σχόλια

User Photo ΝΤΙΜΗ ΝΤΙΜΗ
2010-03-06 19:07:39
Είναι όντως πολύ νόστιμοι και με τη φέτα.Τους έχω φτιάξει κι εγώ όταν μια φορά είχα ξεμείνει από κεφαλογραβιέρα.
User Photo vana vana
2010-03-05 15:10:26
Εγώ επειδή τρελαίνομαι για φέτα βάζω μέσα μπόλικη και ταιριάζει πολύ ωραία.
User Photo ΝΤΙΜΗ ΝΤΙΜΗ
2010-03-05 08:37:10
Είναι πραγματικά πολύ αφράτοι και νοστιμότατοι!
User Photo paprika paprika
2010-03-04 20:38:35
Ο συνδυασμός αλεύρι-κόρνφλάουερ που βάζεις για να δέσει το μίγμα κάνει την διαφορά Ντιμη!!!Πρέπει να είναι πολύ αφράτοι!

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.