Σε μια λεκάνη προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο.Ανακατεύουμε το αλάτι,πιπέρι και τη ρίγανη.
Προσθετουμε σιγά σιγα ολα τα υγρα και σιγά σιγά το νερο,μέχρι να κάνουμε μια ωραία ζυμη.Ενσωματώνουμε τις ντομάτες.
Αφήνουμε το μίγμα να φουσκώσει σε ενα ζεστό μέρος.Μεριδοποιούμε το μείγμα σε ψωμάκια τα οποία βαζουμε σε μια ελαφρα λαδωμένη λαμαρίνα.
Τα αφήνουμε να φουσκώσουν και μετά ψήνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 170 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά.
Για τους μερακλήδες ,συνοδευεται καταπληκτικα με ψιλοκομμενο μπέικον και κομματακια καπνιστού τυριου΄.
Το ορεκτικο αυτο θα το συνοδευσουμε με ενα λευκό FRASCATI το οποιο θα ειναι σε θερμοκρασία 8-10 βαθμους