Πάμε Μεξικό! Περιοχή Oaxada (Νοτιοανατολική περιοχή)
Αυτή τη συνταγή τη βρήκα από το βιβλίο «Mexico, The great Cook Book»
Αυτό το πιάτο από χοιρινό είναι πολύ καλό για κυριακάτικο γεύμα αλλά επίσης είναι και πολύ ωραίο να χρησιμοποιείται και την επόμενη μέρα για σάντουιτς.
Σαν μενού πάει:
Σούπα από λουλούδια κολοκυθιάς και Σαλάτα από σπανάκι. Γλυκό μήλα στο φούρνο με κανέλα και μέλι
2009-11-01 11:20:13
περιμένω αποτελέσματα. Ναι στα πιπέρια !
2009-10-31 17:33:05
Θα το δοκιμάσω! Έχω και τις κατάλληλες αποξηραμένες πιπεριές ancho & pasilla (τις έφερα από ταξίδι στην Ν. Υόρκη). Σε κάθε σουπερμάρκετ υπάρχει τμήμα με Hispanic τροφές, εάν γνωρίζεις κάποιον που θα ταξιδεύψει στις ΗΠΑ είναι πανέυκολο να σου φέρει η να σου στείλει με το ταχυδρομείο, ένα πακέτα με 10-15 αποξηραμένες πιπεριές κάνει μόνο 1.5-2.5 δολλάρια, και ζυγίζει γύρο στα 100 γραμμάρια. Η ancho φαίνεται σκούρα κόκκινη προς καφέ, η pasilla είναι μωβ/μαύρη σε χρώμα, στην αποξηραμένη τους μορφή. Επίσης η αποξηραμένες πιπεριές chipotle είναι εξαιρετικές, με καπνιστή γεύση. Μόνο που θα κάνω το 1/4 της συνταγής, ποιός θα το φάει όλο αυτό το κρέας!!