Εισαγωγή Φωτογραφιών |
Ψαρονέφρι με πιπεράτη σάλτσα
16 0
Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 10 '
Χρόνος ψησίματος: 20 ' |
drakos |
|
Πλούσιο σε θερμίδες το φαγητό που ακολουθεί, αλλά εξίσου πλούσιο και σε γεύση. Φτιάξτε το και απολαύσε το χωρίς τύψεις και με το θερμιδομετρητή σε απόσταση. |
Ετικέτες:σος, σως, κρέας, πικάντικη |
Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Χοιρινό |
|
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.
|
Φίλοι της συνταγής (16 συνολικά) |
|
Υλικά |
Εκτέλεση |
1 κιλό ψαρονέφρι χοιρινό 3 κουταλιές ελαιόλαδο 250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 2 κουταλιές πράσινο πιπέρι σε κόκκους 50 γραμμάρια ροκφόρ λιωμένο
Για το γαρνίρισμα 2 κουταλιές βούτυρο 250 γραμμάρια μανιτάρια σε φετάκια 250 γραμμάρια ντοματάκια Σαντορίνης αλάτι και πιπέρι
|
- Κόβετε το ψαρονέφρι σε φέτες και το ροδίζετε στο λάδι.
- Χαμηλώνετε τη φωτιά και το αφήνετε να ψηθεί και εσωτερικά.
- Βγάζετε το κρέας από τηγάνι και προσθέτετε το πιπέρι. Το αφήνετε 2 -3 λεπτά να τηγανιστεί και στη συνέχεια προσθέτετε το ροκφόρ και την κρέμα γάλακτος.
- Δένετε τη σάλτσα για 3 - 4 λεπτά.
- Για τη γαρνιτούρα, ζεσταίνετε το βούτυρο και σοτάρετε τα μανιτάρια μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους.
- Προσθέτετε τα ντοματάκια κομμένα στη μέση και τ αφήνετε να τηγανιστούν για δύο λεπτά ακόμα.
- Αλατοπιπερώνετε τη σάλτσα και γαρνίρετε το κρέας.
|
|
|
Σχόλια |
|
Παραλλαγή συνταγής |
|
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.
|
2010-09-27 11:02:15
προσεχτε μονο μην περναει κατω απο παραθυρο κανεις ανθρωπος.
2010-09-23 09:31:30
Σε ότι απαγορεύεται υπάρχει η ουσία drake μου... Θα φτιάξουμε τη συνταγή σου, θα την απολαύσουμε και μετά θα πετάξουμε τις ζυγαριές απ το παράθυρο...:-)).