Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Ψαρονέφρι με αχλάδια


3
0


Μερίδες: 2
Χρόνος ετοιμασίας: 30 '
Χρόνος ψησίματος: 30 '
User Photo ADAM ADAM

Χοιρινό ψαρονέφρι με σως και κομμάτια αχλαδιών

Ετικέτες:Αλμυρό Διατροφή:Χαμηλών θερμίδών
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Χοιρινό
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (3 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

Ψαρονέφρι 2 μερίδες

5-6 Αχλάδια

1 ποτήρι του κρασιού, Λευκό γλυκό ή ημίγλυκο κρασί

1 κουταλιά της σούπας μαργαρίνη

Πιπέρι φρέσκο

Μαϊντανό ψιλοκομμένο

Πλένουμε και καθαρίζουμε τα αχλάδια. Τα κόβουμε ψιλές ροδέλες. Σε ριχή κατσαρόλα (αντικολλητική) βάζουμε τη μαργαρίνη σε δυνατή φωτιά να λοιώσει. Προσθέτουμε τα μισά αχλάδια και ανακατεύουμε συνεχώς. Μόλις πολτοποιηθούν τελείως προσθέτουμε το ψαρονέφρι και το αφήνουμε να σωταριστεί ελαφρά. Το σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τα υπόλοιπα αχλάδια και σκεπάζουμε την κατσαρόλα.

Χαμηλώνουμε την φωτιά στο μισό και το αφήνουμε να "βράσει" για περίπου μισή ώρα.

Λίγο πριν το σβήσουμε προσθέτουμε λίγο μαΪντανό ψιλοκομμένο και αρκετό φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Σερβίρετε και ζεστό και κρύο. Μπορείτε να συνοδέψετε με άγριο ρύζι, ή πληγούρι.

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.