- Βράζουμε τα ψάρια και τα ξεκοκαλίζουμε καλά
- Τα ακακατεύουμε με τον τόνο, αφού στραγγίξουμε το νερό του
- Τα βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με λίγο αλάτι, το αυγό, τον μαϊντανό, το σκόρδο και χτυπάμε το μείγμα
- Ρίχνουμε στο μείγμα τόση φρυγανιά όση χρειάζεται αυτό για να σφίξει
- Πλάθουμε κροκέτες, μακρόστενες ή στρογγυλές
- Πανάρουμε τις κροκέτες μας με τριμμένη φρυγανιά και τηγανίζουμε σε φριτέζα ή σε τηγάνι
- Σερβίρονται ζεστές με τσιπουράκι ή ουζάκι..
- Αν σας περίσσεψαν τηγανητά ή ψητά ψάρια από την προηγούμενη μέρα είναι ο ιδανικός και νόστιμος τρόπος για να μην πάνε χαμένα..
2009-08-31 00:34:39
Τί να σου πω.. Δεν το δοκίμασα με αυτόν τον τρόπο. Αλλά για να κάνουν την τραγανή κρούστα τους μάλλον θέλουν το λαδάκι τους..
2009-08-30 18:09:20
μου αρεσουν πολύ τα ψαρια αλλά απογευγω τα τηγανητα γενικώς. Οι κροκέτες γίνονται στο φούρνο?