4 φιλέτα γλώσσας ή τιλάπια
4 κούπες κορν φλέηκς
1 κ. γλ. μουστάρδα σκόνη
1/2 κουταλάκι κολίανδρο ή σκόνη madras (ινδική κουζίνα)
1/2 κ.σ. γλυκειά πάπρικα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
- Για τη σάλτσα καρπουζιού:
1/4 μέτριου καρπουζιού κομμένο σε κύβους (να γεμίσει 3 κούπες)
1/2 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι γλυκού τσίλι σε σκόνη
χυμός 1 λεμονιού
αλάτι και πιπέρι