Βάζουμε να βράσουν οι χυλοπίτες σε αλατισμένο νερό. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε τα μανιτάρια με το κρεμμύδι και το σκόρδο (ολοκληρες οι σκελίδες καθαρισμένες) Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το θυμάρι. Ανακατεύουμε λίγο και μετά σβήνουμε με το ούζο. Προσθέτουμε τη μουστάρδα και ανακατεύουμε ξανά. Βγάζουμε το σκόρδο από τη σάλτσα.
Με μια τσιμπίδα ή κουτάλα για μακαρόνια βάζουμε στο τηγάνι τις βρασμένες (να κρατάνε λίγο) χυλοπίτες. Εναλλακτικά τις σουρώνουμε και τις βάζουμε στο τηγάνι. Σοτάρουμε τα μακαρόνια με τη σάλτσα για λίγο και σερβίρουμε με λίγο τριμμένο κεφαλοτύρι
Σχόλια
Παραλλαγή συνταγής
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.