Βάζεις λίγο βουτηράκι στην κατσαρόλα και μόλις λειώσει ρίχνεις τα μακαρόνια και ανακατεύεις.(μην το αφήσεις να κάψει γιατί θα σου κολλήσουν τα μακαρόνια στν πάτο)
Εντωμεταξύ σ' ένα τηγάνι ρίχνεις βουτηράκι και κασεράκι με κενά ανάμεσα στο κασέρι. Όταν λειώσει το κασεράκι ρίχνεις δυο αυγά μάτια στα κενα που άφησες.
Βάζεις σ' ένα βαθύ πιάτο τη μεριδούλα τα μακαρόνια σου και ρίχνεις μέσα τα αυγά με το κασεράκι. Ανακατεύεις με το πιρούνι για να σπάσουν οι κρόκοι και να κομματιαστεί το λειωμένο κασέρι.
Ρίχνεις κεφαλοτυράκι (χοντροκομμένο είναι καλύτερο) και καλή σου όρεξη.
(εμένα μ' αρέσει να το τρώω με ψωμάκι αλλά αν κάνεις δίαιατα τρώγεται και χωρίς ψωμί)
2009-06-07 18:46:57
Σαφώς φαναράκι. Ξέρεις πόσες θερμίδες έχει το ψωμί που δεν το υπολογίζει κανένας;
Α, μπα, Αρις1. Είναι ελαφρότατο το φαγάκι μου. Εγώ συνήθως το τρώω κατά τις 12 το βράδυ και μετά κοιμάμαι σαν πουλάκι...:Ο)
2009-06-09 22:57:25
E, θα τη φτιάξω να μας φύγει η λιγούρα!
2009-06-07 18:46:57
Σαφώς φαναράκι. Ξέρεις πόσες θερμίδες έχει το ψωμί που δεν το υπολογίζει κανένας; Α, μπα, Αρις1. Είναι ελαφρότατο το φαγάκι μου. Εγώ συνήθως το τρώω κατά τις 12 το βράδυ και μετά κοιμάμαι σαν πουλάκι...:Ο)
2009-06-07 18:41:09
Θα τη δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία! Ξέχασες βέβαια να προσθέσεις ότι θες και μια κανάτα σόδα μετά για να τη χωνέψεις...
2009-06-07 17:56:02
Νομίζω ότι η παράλειψη του ψωμιού κάνει τη συνταγή τρομερά διαιτητική. :ο)