Χτυπάμε στο μπωλ του μίξερ αυγά και ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν. Προσθέστε το βούτυρο και συνεχίστε το χτύπημα μέχρι να αφρατέψει.Προσθέστε τον πουρέ από κάστανα και χτυπήστε μέχρι να αφρατέψει.
Ρίχτε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίστε μέχρι να γίνει αφράτη κρέμα.
Στρώστε μία μακρόστενη φόρμα για ψωμί με αντικολλητικό χαρτί και αλειψτε το καλά με καλαμποκέλαιο. Αδειάστε το μείγμα στη φόρμα και στο ψυγείο έως να πήξει- αρκετές ώρες.
Ξεκαλουπώστε τον κορμό σε μιά πιατέλα. Λιώστε τη λευκή σοκολάτα με 2 κ.γλ. λάδι καλύψτε τον κορμό.
2009-12-11 11:49:54
Γράφω τη διαδικασία στην συνταγή "τρούφες από κάστανο". Καλή επιτυχία!!
2009-12-11 11:35:06
Επειδη ισως τωρα στις γιορτες θελησω να την φτιαξω, θα ηθελα να ξερω σχετικα με τον πουρε καστανο.......... Απλα θα τα πολτοποιησω ή χρειαζεται αλλη επεξεργασία? Σ ευχαριστώ
2009-12-05 14:01:50
η μαμα μου λατρευει τα καστανα ....... μαλλον βρηκα τη δωρο θα της κανω....... πρεπει να βρω χρονο τωρα....... εχει δουλεια αυτο... χαχαχα
2009-12-05 13:46:06
Και εγώ τα λατρεύω!! Τα μαρόν γλασέ ιδίως ήταν το χριστουγεννιάτικο δώρο που μου έκανε η μάνα μου όταν ήμουν μικρή!! Το ξετύλιγμα απο το ασημένιο χαρτάκι και η μελένια γεύση, αληθινή μυσταγωγία για μένα!!
2009-12-05 13:30:05
λατεύω τα κάστανα