Βαζω σε μια κατσαρολα νερο και αφου βρασει ριχνω τα σαλιγκαρια.
Αφου παρουν 2-3 βρασεις τα βγαζω τα ξεπλενω πολυ καλα και τα καθαριζω ενα-ενα.
Τα αφηνω σε λεκανιτσα με χοντρο αλατι για μια ωριτσα.
Σε ενα τηγανι βαζω χοντρο αλατι και τοποθετω τα σαλιγκαρια μπουμπουρα δλδ να κοιτανε προς τα κατω.
Αφου βγαλουν τα υγρα τους ριχνω ελαιολαδο και τα ανακατευω, στη συνεχεια προσθετω το δεντρολιβανο και το ξιδι και αφου εξατμισθει ριχνω με το χερι μου λιγο αλευρι και σβηνω τη φωτια.Ειναι παρε-ι-στικο ορεκτικο γιαυτο συνοδευετε με ρακι!