700 γραμμάρια άγρια χόρτα ψιλοκομμένα 300 γραμμάρια ψιλοκομμένο σπανάκι 5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1/2 ματσάκι άνιθο 1/2 ματσάκι δυόσμο 1/2 ματσάκι μαϊντανό αλάτι και πιπέρι 1/2 κουταλάκι ρίγανη 1/4 της κούπας λάδι 1 μπείκιν αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, τόσο όσο να δέσει η ζύμη
Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και 2 αυγά και 200 γραμμάρια φέτα τριμμένη με το χέρι μας.
|
Ζεματάμε τα χόρτα και το σπανάκι, τα ψιλοκόβουμε και τα στίβουμε καλά. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, τα πλάθουμε σε κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
|
2010-02-26 13:49:16
Nαι rose. Mπορούμε να βάλουμε μισό κουταλάκι δυόσμο.
2010-02-26 13:40:30
Αν δεν εχουμε δυοσμο φρεσκο μπορουμε να βαλουμε ξηρο και σε ποση αναλογια;
2010-02-26 08:40:03
Τέλεια η συνταγή σου σοκολατούλα, δεν την έχω συναντήσει πουθενά, σίγουρα θα την δοκιμάσω.
2010-02-25 22:00:51
τελεια! θυμιζει κατι απο γιαγια.......