Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Χοιρινό στη γάστρα


11
0


Μερίδες: 8
Χρόνος ετοιμασίας: 30 '
Χρόνος ψησίματος: 240 '
User Photo vana vana
Απλώς τέλειο.
Ετικέτες:χοιρινό αλμυρό Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Χοιρινό
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (11 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

1 κομμάτι χοιρινό γύρω στα 2 κιλά
1 κουταλιά σούπας αλάτι, πιπέρι
2 κουταλιές σούπας θυμάρι
χυμός 2 πορτοκαλιών
5 κουτ. σούπας μπαλσάμικο
3 κουτ. σούπας μουστάρδα
4δαφνόφυλλα
1 ποτηράκι κρασί κόκκινο

πατάτες
1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το θυμάρι και αλείφουμε το χοιρινό.

2. Από πάνω ρίχνουμε αρκετό θυμάρι.

3. Το ψήνουμε 2 ώρες και ανοίγουμε για να βάλουμε τις πατάτες.

4. Ψήνουμε άλλες 2 ώρες και φροντίζουμε να το βρέχουμε πού και πού.

Σχόλια

User Photo cookos cookos
2012-02-11 08:13:34
Προσωπικα καλυφθηκα!!thanks!!
User Photo vana vana
2012-02-10 17:01:29
Έχεις δίκιο cooko. Πάντα μισούσα αυτούς που έλεγαν και τώρα το έκανα και εγώ. Ό,τι απορίες έχετε τις ρωτάτε.
User Photo cookos cookos
2012-02-10 11:24:02
Τι θα'λεγες να εβαζες και δοσολογιες του καθε υλικου και για εμας τους αρχαριους??
User Photo apapsa apapsa
2012-02-09 20:06:26
Θα το φτιάξψω σίγουρα. Θέλω να μαγειρεύω περισσότερο στην ωραία γάστρα που έχουμε :-) Ευχαριστώ Βάνα!

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.