Cooktherapy, recipes, συνταγές
Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Σύνδεση / Εγγραφή
Συνταγές
Η παρέα
Οι συνταγές μου
Προφίλ
Βρες
Πρόσθεσε συνταγή
Βοήθεια
Εισαγωγή Φωτογραφιών
Χοιρινό στη γάστρα
11
0
Μερίδες:
8
Χρόνος ετοιμασίας:
30 '
Χρόνος ψησίματος:
240 '
vana
Απλώς τέλειο.
Ετικέτες:χοιρινό αλμυρό
Διατροφή:
Γενική
Κατηγορίες:
Κύρια πιάτα / Χοιρινό
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.
Φίλοι της συνταγής (
11
συνολικά)
mima
apapsa
κλαρα
Cook Therapist
marilu
Sokolatoula
xgiorgara
julypan
mariana
ΒΑΓΓΕΛ ΗΣ
KostasZ
Υλικά
Εκτέλεση
1 κομμάτι χοιρινό γύρω στα 2 κιλά
1 κουταλιά σούπας αλάτι, πιπέρι
2 κουταλιές σούπας θυμάρι
χυμός 2 πορτοκαλιών
5 κουτ. σούπας μπαλσάμικο
3 κουτ. σούπας μουστάρδα
4δαφνόφυλλα
1 ποτηράκι κρασί κόκκινο
πατάτες
1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το θυμάρι και αλείφουμε το χοιρινό.
2. Από πάνω ρίχνουμε αρκετό θυμάρι.
3. Το ψήνουμε 2 ώρες και ανοίγουμε για να βάλουμε τις πατάτες.
4. Ψήνουμε άλλες 2 ώρες και φροντίζουμε να το βρέχουμε πού και πού.
Σχόλια
cookos
2012-02-11 08:13:34
Προσωπικα καλυφθηκα!!thanks!!
vana
2012-02-10 17:01:29
Έχεις δίκιο cooko. Πάντα μισούσα αυτούς που έλεγαν και τώρα το έκανα και εγώ. Ό,τι απορίες έχετε τις ρωτάτε.
cookos
2012-02-10 11:24:02
Τι θα'λεγες να εβαζες και δοσολογιες του καθε υλικου και για εμας τους αρχαριους??
apapsa
2012-02-09 20:06:26
Θα το φτιάξψω σίγουρα. Θέλω να μαγειρεύω περισσότερο στην ωραία γάστρα που έχουμε :-) Ευχαριστώ Βάνα!
Παραλλαγή συνταγής
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.
Εργαλειοθήκη
Εκτύπωση
Στείλε τη συνταγή με email
Πρόσθεσε σελιδοδείκτη
Πρόβλημα στη συνταγή;
Βαθμολογία και διακρίσεις
4.9
Μέσος όρος βαθμολογίας 4.9
Έχουν ψηφίσει ως τώρα 7
Τελευταία ψήφος ήταν από το χρήστη ΒΑΓΓΕΛΗΣ στις 17/03/2012 12:55. Το βαθμολόγησε με 4.5.
Βαθμολόγησε και εσύ!
Διακρίσεις
Σχετικές συνταγές
Χοιρινο με ανανα
Πουγκιά χοιρινά
Φιλετάκια χοιρινά με πιπεριές και μανιτάρια
Ψαρονέφρι μαγειρεμένο με 3 πιπέρια και κονιάκ
Ιρλανδέζικο με λουκάνικα και πατάτες
Χοιρινές μπριζόλες με χυμό πορτοκάλι
Τηγανιά Χοιρινή
Χοιρινό με πλούσια φρουτώδη αρώματα
Μπριζολακια χοιρινα barbecue
Χοιρινό a la creme
Χορηγοί μας
συνταγές μαγειρικής
2012-02-11 08:13:34
Προσωπικα καλυφθηκα!!thanks!!
2012-02-10 17:01:29
Έχεις δίκιο cooko. Πάντα μισούσα αυτούς που έλεγαν και τώρα το έκανα και εγώ. Ό,τι απορίες έχετε τις ρωτάτε.
2012-02-10 11:24:02
Τι θα'λεγες να εβαζες και δοσολογιες του καθε υλικου και για εμας τους αρχαριους??
2012-02-09 20:06:26
Θα το φτιάξψω σίγουρα. Θέλω να μαγειρεύω περισσότερο στην ωραία γάστρα που έχουμε :-) Ευχαριστώ Βάνα!