Κόβουμε το φιλέτο σε ροδέλλες. Εν τω μεταξύ βράζουμε για λίγο όλα τα ζαρζαβατικά. ΠΡΟΣΟΧΗ θα πρέπει να κρατάνε λίγο.
Αλατοπιπερώνουμε και τηγανίζουμε το χοιρινό σε τηγάνι με ελάχιστο λάδι, μέχρι να ροδίσει ίσα-ίσα σε κάθε πλευρά. Συγχρόνως σε ένα άλλο τηγάνι, λιώνουμε φρέσκο βούτυρο και τηγανίζουμε ελαφρά τα ζαρζαβατικά και τα αποξηραμένα φρούτα. Αφού χρωματιστούν ελαφρά, σβήνουμε με το κρασί και βγάζουμε σχεδόν άμεσα από το τηγάνι. Σερβίρουμε σε λευκό πιάτο (για να αναδείξουμε τα χρώματα), α) πρώτα τα ζαρζαβατικά και από πάνω το χοιρινό περιχύνοντας με τη σάλτσα του κρασοβούτυρου ή για τους πιο κλασσικούς πρώτα το χοιρινό και κατόπιν γύρω-γύρω τα λοιπά υλικά. Συνοδεύεται τέλεια με τηγανητό τυρί φέτα (παναρισμένη σε αλεύρι) και αφού ετοιμαστεί, την περεχείνουμε με μέλι και τρούφα ή σουσάμι ψημένο.
2010-12-17 21:21:49
Μπράβο μου, το ξαναέκανα και βγήκε ακόμα πιο νόστιμο. Πάρε ΤΟΜ 5 σκουφιά.
2010-12-16 22:57:13
Μμμμ!! η συνταγή πρέπει να είναι υπέροχη.Θα την κάνω την Κυριακή για να γιορτάσω και την πρόκριση της ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ. Ευχαριστώ Τομ.
2010-12-16 00:06:22
Χιλια ευχαριστώ Τομ τιμή μου που αφιερωσες αυτην την συνταγη για μενα!!!!!!!!ειλικρινα νοιωθω ασχημα που δεν εχω γραψει τοσον καιρο συνταγή μην μου θυμωνετε ολοι εχω ιλιγγους και μου ειναι δυσκολο να ειμαι στον υπολογιστή σας υποσχομαι μολις μπορεσω θα σας αποζημιωσω για την αγαπη σας!!!!!!!!! και κατι ακομη ΖΗΛΕΥΩ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΩΡΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010-12-15 22:11:19
0-1 μέσα στο Ζάγκρεμπ και 5 σκουφάκια για την πρόκριση!!!!!