Σε βαθύ μπολ ανακατεύετε το λάδι, τον χυμό, το κρασί, το δεντρολίβανο, αλάτι και πιπέρι και μαρινάρετε το κρέας για 5 ώρες. Βγάζετε από την μαρινάτα και το σοτάρετε μέχρι να ροδίσει. Ρίχνετε και την μαρινάτα στο κρέας και σιγοβράζετε μέχρι να μαλακώσει. Προς το τέλος του μαγειρέματος, σοτάρετε το κουκουνάρι, τα δαμάσκηνα, το ρύζι σε τηγανάκι και τα ρίχνετε με το ζεστό ζωμό στο κρέας, προσθέτετε αλάτι και πιπέρι και ψήνετε για 15' ακόμα, μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.
2012-10-13 06:47:14
Μην σου πω ότι είναι ωραίο ΚΑΙ για το Πάσχα!!!!
2012-10-10 12:13:44
Ωραίο για Χριστούγεννα φαίνεται αυτό και όχι μόνο βέβαια!