Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Χοιρινό κότσι με μπύρα στην γάστρα


0
0


Μερίδες: 8
Χρόνος ετοιμασίας: 20 '
Χρόνος ψησίματος: 150 '
User Photo ΜΗΤΣΟΣ ΜΗΤΣΟΣ
Νοστιμάτατο αποτέλεσμα με φθηνά υλικά
Ετικέτες: Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Χοιρινό
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (0 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

3-4 χοιρινά κότσια (συνολικό βάρος 2-2,5 κιλά)

2 κ.σ. μουστάρδα (γεμάτες)

1 κ.σ. μέλι

3 σκλήδες σκόρδο λειωμένο

4 κ.σ. ελαιόλαδο

3 φύλλα δάφνης

3 κ.σ. δενδρολίβανο (ή θυμάρι)

1 κουτάκι μπύρα (330ml)

φρέσκο βούτυρο

αλάτι & πιπέρι
1. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε την μουστάρδα, το μέλι και το σκόρδο

2. Αφού πλύνουμε και σκουπίσουμε τα κότσια τα αλατοπιπερώνουμε και τα τοποθετούμε στην γάστρα

3. Λαδώνουμε τα κότσια μέσα στη γάστρα

4. Αλοίφουμε με το μίγμα της μουστάρδας (1) απ' όλες τις πλευρές

5. Σκορπίζουμε το δενδρολίβανο πάνω στα κότσια

6. Κόβουμε λεπτές φετούλες βουτύρου και τις τοποθετούμε επάνω στα κότσια

7. Τοποθετούμε τα φύλλα δάφνης

8. Ρίχνουμε την μπύρα (όχι πάνω στα κότσια)

Τοποθετούμε την γάστρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στο κατώτερο επίπεδο και ψήνουμε για 2,5 ώρες

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.