Τελειος μεζες για κρασακι!
1 κιλο χοιρινο σπαλα1 πρασο2 καροτα3 πιπεριες 3 χρωματα1 κουτι ντοματακι ψιλοκομμενο150gr κεφαλογραβιερα σε κυβους 150gr γκουντα σε κυβους 1 κυβο βοδινουαλατι πιπεριλαδι
Παιρνουμε ενα ταψι πηλινο και τοποθετουμε το κρεας κομμενο σε μεριδες μπουκιας.
Προσθετουμε ολα τα υλικα ψιλοκομμενα 1 ποτηρι νερο και ανακατευουμε.
Σκεπαζουμε με αλουμινοχαρτο και ψηνουμε στους 220ους για 100 λεπτα, επειτα ξεσκεπαζουμε και αφηνουμε μεχρι να ροδισει και να μεινει με τη σαλτσα του.