Σ ενα μικρό κατσαρολακι βράζουμε το κρεας για 35 λεπτα.
Σ ένα τηγανι τσιγαριζουμε στο λαδι τις πιπεριες και τα μανιταρια.
Προσθέτουμε το μελι και το χυμο πορτοκαλιου,
Όταν το κρεας μαλακωσει, το στραγγιζουμε και το ρίχνουμε στο τηγανι.
Προσθετουμε αλάτι, πιπερι και το καρυ και το αφηνουμε 15 λεπτα ακομα σε χαμηλη φωτια στο τηγανι.
Μεταφερουμε το φαγητο σ ενα πυρεξ, προσθετουμε την κρεμα γαλακτος και το ψηνουμε 35 λεπτα στους 200 βαθμους.
2011-01-15 18:53:52
Πω πωωω!!! Τι εξαιρετικός μεζές είναι αυτός!!!!!!!!
2011-01-15 18:44:28
Αμαρτωλό μεν, θεσπέσιο δε. Θα τιμηθεί όπως του αξίζει!