2009-08-25 11:58:38
πολύ καλό, γρηγορο και με μια κατσαρόλα(σιρόπι και σιμιγδάλι μαζί)! αλλά το μείγμα πότε καταλαβαίνουμε ότι είναι έτοιμο να το κατεβάσουμε από τη φωτιά? μόλις πήξει? πρεπει να πάρει λιγο χρώμα?
Παραλλαγή συνταγής
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.
2010-03-28 21:02:51
TEΛΕΙΟ!!! Μόλις το έφτοιαξα!!!!!!!!!
2009-08-25 12:09:12
persa δε περιμενεις να παρει χρωμα
2009-08-25 12:06:59
πηζει αμεσως δηλ σε το πολυ σε 2 λεπτα και το χρωμα του ειναι τελειο
2009-08-25 11:58:38
πολύ καλό, γρηγορο και με μια κατσαρόλα(σιρόπι και σιμιγδάλι μαζί)! αλλά το μείγμα πότε καταλαβαίνουμε ότι είναι έτοιμο να το κατεβάσουμε από τη φωτιά? μόλις πήξει? πρεπει να πάρει λιγο χρώμα?