1.Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε το σιμιγδάλι.
2.Ανακατεύουμε συνεχώς για να μην κολλήσει.
3.Προσθέτουμε τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
4.Το αποσύρουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει λίγο.
5.Κατόπιν προσθέτουμε το νερό,το χυμό και το ξύσμα και βάζοντας το πάλι στη φωτιά,ανακατεύουμε ξανά.
6.Το βάζουμε σε μια φόρμα και όταν κρυώσει το αναποδογυρίζουμε και πασπαλίζουμε με κανέλλα και όποιος θέλει με σουσάμι.
2013-03-24 18:57:24
Τέλεια συνταγή την έφτιαξα σήμερα.Αν και έβαλα μόνο 2+1/3 φλ ζάχαρη (δεν είχα άλλη) μου φαίνεται πολύ γλυκός για τα γούστα μου:) Αλλά το πορτοκάλι δίνει άλλο άρωμα!Πρόσθεσα επίσης & γαρύφαλλο!