Βάζουμε το σιρόπι να βράσει σε μια κατσαρόλα ενώ σε μια άλλη καβουρτίζουμε το σιμιγδάλι με το λάδι.Μόλις γίνει το σιμιγδάλι ξανθό (όσο πιο σκούρο γίνει τόσο πιο βαρύ θα είναι) ρίχνουμε μέσα το σιρόπι (όχι πάνω στη φωτιά) πολύ προσεχτικά γιατί τινάζει!! Ανακατεύουμε μέχρι να ρουφήξει όλα τα υγρά και μετά ρίχνουμε και τα καρύδια. Φορμάρουμε το γλυκο και είμαστε έτοιμοι για ξεφορμάρισμα όταν κρυώσει.
Καλή επιτυχία!!!!!!