Σε ένα μπολ χτυπάμε το αβγό και προσθέτουμε το νερό. Σε ένα μεγαλύτερο μπόλ ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι.
Προσθέτουμε τα υγρά στο αλεύρι και πλάθουμε μέχρι να γίνει μια ελαστική ομοιόμορφη ζύμη. Αν είναι πολύ σφιχτή προσθέτουμε ελάχιστο νερό.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε δύο μπάλες και τις αφήνουμε τουλάχιστον 10 λεπτά καλυμμένες με μια νωπή πετσέτα.
Χωρίζουμε κάθε μπάλα στα 4 και ανοίγουμε το κάθε τέταρτο με τον πλάστη να γίνει ένα τετράγωνο 25Χ25εκ. Το φύλλο αυτό το κόβουμε σε 9 κομμάτια (3Χ3) και συνεχίζουμε μέχρι να τα κάνουμε όλα. Επειδή είναι δύσκολο να ανοίξει η ζύμη τόσο με τον πλάστη, μπορείτε να την ανοίγετε γύρω στα 20 εκ. και να κόβετε τέσσερα φυλλαράκια των 8.5εκ αντι για εννιά και θα περισσεύει και λίγη ζύμη.
TIP1: Τη ζύμη που δεν δουλεύουμε καθώς και τα έτοιμα φύλλα τα σκεπάζουμε με νωπή πετσέτα για να μην ξεραθούν.
TIP2: Τα έτοιμα φύλλα μπορούμε να τα καταψύξουμε χωρίζοντάς τα με λαδόκολλα.