Αυτή τη μακαρονάδα την έφτιαξα μια φορά που βιαζόμουν να φτιάξω κάτι στα γρήγορα να φάμε με τα κορίτσια που μόλις ειχαμε γυρίσει απ τη σχολή και πεινάγαμε...και από τότε έγινε μια απ τις αγαπημένες μας!!!!
Ετικέτες:
Διατροφή:Γενική Κατηγορίες:Ζυμαρικά & Ρύζι / Ρύζι
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.
Αρχίζουμε με τα ζυμαρικά, τα βράζουμε κ τα αφήνουμε στην ακρή. Ψηλοκόβουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά δηλαδή το μπέικον, τις πιπεριές, τον μαιντανό και το τυρί αν δεν είναι ηδη τριμένο.Σ ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το μπέικον σε λίγο λαδάκι, μετά προσθέτουμε τις πιπεριές, το μαιντανό και το κάρυ.Μόλις τσιγαριστούν και ανακατευτούν καλά τα αρώματα και οι γεύσεις βάζουμε την κρέμα γάλακτος και τη μουστάρδα και μόλις αρχίσει να παίρνει βράση ρίχνουμε μέσα τα ζυμαρικά και το τυρί και αλατάκι-πιπεράκι κατα βούληση και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πήξει η σαλτσούλα...και τώρα είναι έτοιμο για το πιάτο....yami yami ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!
2011-02-01 00:59:24
xairomai sokolatoula...k dokimase na thn kaneis me ta zumarika olikhs aleshs pou thn kanw k egw,den exei idiaiterh diafora k einai polu pio xortastikh k pio ugeihnh fusika!!!!!!
2011-02-01 00:59:24
xairomai sokolatoula...k dokimase na thn kaneis me ta zumarika olikhs aleshs pou thn kanw k egw,den exei idiaiterh diafora k einai polu pio xortastikh k pio ugeihnh fusika!!!!!!
2011-01-27 17:23:00
Θα γίνει και η δική μας αγαπημένη μακαρονάδα gourounitsa.