Κόβουμε την φέτα σε μπαστούνια, πιο μικρά από το πλάτος του φύλλου. Σε ένα μπολ, χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και μια κουταλιά της σούπας μέλι. Σε ένα βαθύ πιάτο βάζουμε το σουσάμι (το καθαρίζουμε πρώτα). Κόβουμε το φύλλο σε τρεις λωρίδες (στην κοντή πλευρά). Βάζουμε λίγο λάδι σε ένα φλυτζανάκι.
Παίρνουμε μια λωρίδα από το φύλλο, βάζουμε στην μια άκρη ένα κομμάτι φέτα, γυρίζουμε το φύλλο από την πάνω μεριά, να σκεπάσει την φέτα και από τα δύο πλαϊνά, να κλείσει σαν φάκελλος, αλλείφουμε με λάδι τις άκρες του φύλλου και τυλίγουμε ρολό. Όταν τελειώσουμε με όλα τα φύλλα, βάζουμε ένα βαθύ τηγάνι με μπόλικο λάδι στη φωτιά να ζεσταθεί.
Βουτάμε τις φλογέρες στο γάλα με τα αβγά και το μέλι, τα περνάμε από το σουσάμι και τα βάζουμε στο λάδι. Τα προσέχουμε να χρυσίσουν χωρίς να καούν και τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Όταν τελειώσουμε το τηγάνισμα, τα βάζουμε σε πιατέλα και με ένα κουτάλι κάνουμε γραμμούλες με μέλι από πάνω.
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη
2010-10-08 22:50:28
Να η ευκαιρία να δοκιμάσω φέτα με μέλι! :)