Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Φιστικοβούτυρο


9
0


Μερίδες: 1 βαζάκι
Χρόνος ετοιμασίας:  '
Χρόνος ψησίματος:  '
User Photo Trinity Trinity
Μπορεί να μην είναι τόσο συνηθισμένο στην ελληνική κουζίνα όσο στην αμερικάνικη, ωστόσο, αν σας αρέσει, ιδού η συνταγή για να φτιάξετε φιστικοβούτυρο..
Ετικέτες:πρωϊνό, φυστίκια, ψωμί, σνακ Διατροφή:Vegan
Κατηγορίες:Συνοδευτικά / Σάλτσες - Σως
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (9 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

  • 1 φλυτζ. καβουρδισμένα αράπικα φιστίκια
  • 2 κουτ. σ. λάδι
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  1. Κοπανίστε στο γουδί τα καβουρδισμένα φιστίκια μέχρι να γίνουν χοντρή σκόνη.
  2. Προσθέστε το λάδι,τη ζάχαρη και το αλάτι.
  3. Συνεχίστε να δουλεύετε το μείγμα με το γουδοχέρι μέχρι να πάρει τη μορφή παχιάς πάστας.
  4. Το φιστικοβούτυρο είναι έτοιμο.

Σχόλια

User Photo Guilty_pleasure1993 Guilty_pleas ure1993
2010-05-18 14:38:09
Ωραια...Ευχαριστω πολύ! :)
User Photo Trinity Trinity
2010-05-18 14:36:20
το καλοκαίρι επειδή μου αρέσει να είναι δροσερό το βάζω στο ψυγείο και αντίστοιχα το χειμώνα το αφήνω έξω σε θερμοκρασία δωματίου..τώρα προσωπικα δεν γνωρίζω αν θέλει συγκεκριμένη θερμοκρασία για να συντηρηθεί..αλλά δεν νομίζω κιόλας..εμένα δεν μου χάλασε όσο καιρό το είχα..
User Photo Guilty_pleasure1993 Guilty_pleas ure1993
2010-05-18 14:04:43
Guys, το εφτιαξα και ειναι φοβερο... congrats! Αλλα να ρωτησω κατι...πως το συντηρουμε? χρειαζεται κατι ιδιαιτερο? και για ποσο κραταει?
User Photo Sokolatoula Sokolatoula
2010-04-09 11:26:51
Πρώτη φορά βλέπω συνταγούλα για φυστικοβούτυρο Trinity και θα τη φτιάξω κάποια στιγμή. Πολύ καλές όλες οι συνταγούλες σου! Καλώς μας ήρθες! Να περάσεις πολύ πολύ όμορφα μαζί μας!

Παραλλαγή συνταγής

User Photo Marenia Marenia
2010-04-09 16:48:20
Η πιο συνηθεισμενη συνταγη που κανουν στην Αμερικη και πιο ευκολη ,που κανω πολυ συχνα ειναι...οriginal Αμερικανικη...με τα peanuts(φυστικια πολυ μικρα και οχι αραπικα,που ολοι τα εχουμε δει στα σουπερ) 1 φλ.τσ. και με λιγο σπορελαιο 1 κ.σ στο μικρο μπλεντερακι...μεχρι να γεινουν τελειο...φυστικοβουτηρο!!!
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.