Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Φιλέτο πεπερ


10
0


Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 2 '
Χρόνος ψησίματος: 15 '
User Photo cookman cookman

Του τηγανιού

Ετικέτες: Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Μοσχάρι
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (10 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

1 φιλέτο μοσχαριού  (τιμή περίπου στα 25 ε )

Πράσινο πιπέρι

Εστραγκόν

Αλάτι

βουτυρο

100 γρ κρασί

300γρ ντεμι γκλας

100γρ γουοστερ σος

 

Κόβουμε το φιλέτο σε 4 -5 μερίδες μετά παίρνουμε ένα τηγάνι και βάζουμε 2 κουταλιές περίπου βούτυρο μετά σοτάρουμε 2 κομμάτια φιλέτου για 5-8 λεπτά ρίχνουμε τα μπαχαρικά μας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1 λεπτο μετά σβήνουμε με κόκκινο κρασί ρίχνουμε 150 γρ ντεμι γκλας και 50 γρ γουοστερ σος το αφήνουμε 3-4 λεπτά να δέσει η σάλτσα σε μέτρια φωτιά και είναι έτοιμο με ένα καλο κρασι

 

Μετά κάνουμε το ίδιο για τις άλλες 2 μερίδες και ο λόγος είναι πως δεν έχουμε σπίτι τηγάνι τόσο μεγάλο

Σχόλια

User Photo sskibass sskibass
2009-07-03 13:14:43
'το κρεας του αρχιζει να το τρωει ωμο κι ο θιασος μεγαλωνει' Σιδηροπουλος Παυλος Wellcome to the show.
User Photo cookman cookman
2009-06-29 02:24:40
Έτοιμη όχι αλλά έχει τρόπους να την κάνουμε εύκολα
User Photo kika kika
2009-06-27 01:55:09
Ντεμι γκλας βρίσκουμε έτοιμη ή πρέπει να την φτιάξουμε ; Αυτή όντως κάνει τη διαφορά !
User Photo Cook Therapist Cook Therapist
2009-06-22 22:36:39
Ωραίο! Να υποθέσω ότι στα 5 λεπτά είναι medium και στα 8 well done;

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.