Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Φιλέτο αρνιού με κάρυ


10
0


Μερίδες: 2
Χρόνος ετοιμασίας: 15 '
Χρόνος ψησίματος: 70 '
User Photo Sokolatoula Sokolatoula
Αν αγαπάτε το κάρυ πιστεύω ότι η συνταγή θα καλύψει τα γευστικά σας γούστα.
Ετικέτες:Κύριο γεύμα, αρνί Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Αρνί
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (10 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

1/2 κιλό φιλέτο αρνιού
4 κουταλιές βούτυρο λιωμένο
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 κουταλιές κάρυ
1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
4 πατάτες κομμένες σε κύβους
2 κούπες ζωμό κότας
1 κουταλιά κορν φλάουρ
2 κουταλιές κρύο νερό
1 κουταλιά κέτσαπ
αλάτι και πιπέρι
Βουτυρώνουμε, αλατοπιπερώνουμε  και ψήνουμε το αρνάκι περίπου 40 λεπτά στους 200 βαθμούς σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο για να μείνει μαλακό.
Είκοσι λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ψήσιμο προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, το κάρυ, το σκόρδο, λίγο ακόμα αλάτι και πιπέρι και τις πατάτες.
Όταν ψηθεί το φαγητό προσθέτουμε το ζωμό κότας.
Ανακατεύουμε το κορν φλάουρ με το νερό και το προσθέτουμε στη σάλτσα.
Αφήνουμε πέντε λεπτά να δέσει και προσθέτουμε την κέτσαπ.

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.